2221403659 Γαζέπη 32, Χαλκίδα apolimantikiplus23099@gmail.com
hero image

Προϊόντα Καθαριότητας 
Aπολυμαντική plus - Aπεντομώσεις - Μυοκοτονίες - Καθαριότητα κτιρίου - Αναγόμωση Πυροσβεστήρων - Χαλκίδα


Η επιχείρηση "Απολυμαντική plus", με έδρα στην Χαλκίδα, είναι αφοσιωμένη στην παροχή προϊόντων καθαριότητας υψηλής ποιότητας. Με γνώμονα την δική σας εξυπηρέτηση, φροντίζουμε να παραμένετε πάντοτε ικανοποιημένοι από τις αγορές σας. Στηριζόμαστε στην υψηλή ποιότητα της εξυπηρέτησής μας και στην αξία των προϊόντων που παρέχουμε.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων καθαριότητας για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Είμαστε εξειδικευμένοι στην πώληση χαρτικών, απορρυπαντικών και ειδών συσκευασίας για καταστήματα εστίασης. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας τόσο σε χονδρική όσο και σε λιανική βάση, προσφέροντας ευέλικτες επιλογές για να καλύψουμε τις ανάγκες σας. Δίνουμε έμφαση στη συνεχή διάθεση των προϊόντων μας μέσω της καθημερινής διανομής. Αυτό εξασφαλίζει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα απαραίτητα προϊόντα καθαριότητας όποτε τα χρειάζεστε.

Επιλέγοντας την "Απολυμαντική plus", επιλέγετε μια αξιόπιστη εταιρεία που προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Η ομάδα μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα για τις ανάγκες σας και να σας παρέχει την υποστήριξη που χρειάζεστε. Επισκεφθείτε μας σήμερα στο κατάστημά μας και ανακαλύψτε την πλούσια ποικιλία προϊόντων καθαριότητας που έχουμε για εσάς. Με την "Απολυμαντική plus" θα έχετε την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη ότι οι αγορές σας θα ικανοποιούνται πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.