2221403659 Γαζέπη 32, Χαλκίδα apolimantikiplus23099@gmail.com
hero image


 

Aπολυμαντική plus
Aπεντομώσεις - Μυοκοτονίες - Καθαριότητα κτιρίου
- Αναγόμωση Πυροσβεστήρων - Προϊόντα Καθαριότητας - Χαλκίδα 

Η επιχείρηση "Απολυμαντική plus" με έδρα την Χαλκίδα ασχολείται με απεντομώσεις, μυοκτονίες, καθαριότητα κτιρίου, αναγόμωση πυροσβεστήρων και προϊόντα καθαριότητας. Η εταιρεία μας έχει ως όραμα την εξυπηρέτηση των πελατών μας και προσπαθεί πάντα να σας διατηρεί ικανοποιημένους από τις αγορές σας.

Με γνώμονα την υψηλή ποιότητα της εξυπηρέτησής μας και την αξία των προϊόντων που παρέχουμε, σας προσφέρουμε προϊόντα καθαριότητας για καταστήματα εστίασης σε χονδρική και λιανική βάση. Συγκεκριμένα, η εταιρεία μας ειδικεύεται στην πώληση χονδρικής και λιανικής χαρτικών, απορρυπαντικών και ειδών συσκευασίας για καταστήματα εστίασης.

Εάν αναζητάτε την απόλυτη καθαριότητα, τα προϊόντα nicochem θα σας ενθουσιάσουν. Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα χαρτικών για οικιακή και επαγγελματική χρήση, και προσφέρουμε τόσο χονδρική όσο και λιανική πώληση. Βρισκόμαστε στην οδό Γαζέπη 32 στην Χαλκίδα και παρέχουμε καθημερινή διανομή των προϊόντων μας.

Στην "Απολυμαντική plus" είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα καθαριότητας που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κτιρίου σας, προσφέροντας ταυτόχρονα ανταγωνιστικές τιμές. Η επαγγελματική μας ομάδα είναι έτοιμη να σας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και να εξασφαλίσει την άριστη καθαριότητα και υγιεινή στο χώρο σας.

Εμπιστευθείτε την "Απολυμαντική plus" για τις ανάγκες σας σε καθαριότητα και προϊόντα καθαρισμού. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών που θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας.