2221403659 Γαζέπη 32, Χαλκίδα apolimantikiplus23099@gmail.com

Έτσι θα απολυμάνεις τα καλοκαιρινά παιχνίδια θάλασσας του παιδιού από μούχλα και μικρόβια

Έτσι θα απολυμάνεις τα καλοκαιρινά παιχνίδια θάλασσας του παιδιού από μούχλα και μικρόβια

Καλοκαίρι , ήλιος ,θάλασσα, παιχνίδι τι αλλο να θελουν παιδιά αυτη τη  εποχή . Πέρα όμως απο την καλοκαιρινή ανεμελειά αυτήν η εποχή, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη, είναι πολύ σημαντική για την  καθαριότητα και  απολύμανση των καλοκαιρινών παιχνιδιών θάλασσας .

Τα καλοκαιρινά παιχνίδια θάλασσας πρέπει να καθαρίζονται συχνά, διότι μαζεύουν μούχλα. Βρίσκονται σε περιβάλλον υγρασίας, που αναπτύσσει επικίνδυνα μικρόβια.

Έτσι θα απολυμάνεις τα καλοκαιρινά παιχνίδια θάλασσας του παιδιού από μούχλα και μικρόβια 

Για να τα καθαρίσουμε, πιέζουμε καλά ώστε να φύγει το νερό που έχει μείνει μέσα. Έπειτα, γεμίζουμε τον νιπτήρα με πέντε λίτρα νερό και ρίχνουμε ¾ κούπας χλωρίνη. Βυθίζουμε τα παιχνίδια στο νερό για πέντε λεπτά, ώστε να απορροφήσουν το μείγμα. Μετά, τα πιέζουμε για να αδειάσουν και από νερό και από χλωρίνη. Τα ξεπλένουμε και τρίβουμε όποιον λεκέ επιμείνει με μία οδοντόβουρτσα.

Υπάρχουν και φυσικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να καθαρίσετε και να απολυμάνετε τα παιχνίδια των παιδιών σας αποφεύγοντας την χρήση χημικών.

 Μια καλή λύση για να εξουδετερωθούν τα μικρόβια απο τα καλοκαιρινά παιχνίδια θάλασσας είναι να τα πλένετε με ξύδι.

Διαδικασία 

Αναμείξτε 1/2 φλιτζανιού λευκό ξίδι με 4 λίτρα νερό σε μια λεκάνη. Αφήστε τα παιχνίδια να μουλιάσουν για μία ώρα. Μετά τρίψτε τα παιχνίδια καλά με ένα σφουγγάρι και ζουλήξτε τα για να βγει το νερό.

Τέλος αφήστε τα να στεγνώσουν. Όσο περισσότερο μπορείτε να το κάνετε, τόσο το καλύτερο. Σε κάθε περίπτωση, εάν δείτε ή μυρίσετε μούχλα, πετάξτε το παιχνίδι.

Ακολουθήστε μας και στην σελίδα μας στο : https://www.facebook.com/Apolimantikiplus

Πίσω