2221403659 Γαζέπη 32, Χαλκίδα apolimantikiplus23099@gmail.com

Έτσι θα καθαρίσετε το σιφόνι του μπάνιου από μυγάκια και οσμές

Έτσι θα καθαρίσετε το σιφόνι του μπάνιου από μυγάκια και οσμές

Κάντε το σιφόνι του μπάνιου σας να μυρίζει καθαριότητα και ξενοιάστε απο τα μυγάκια φρεάτιου με τον πιο εύκολο τρόπο.

Ο καθαρισμός του σιφωνιού της τουαλέτας είναι με πολύ σημαντική εργασία που συνήθως δεν έχουμε υπόψιν μας. Το σιφώνι εκτός από τα λύματα που δέχεται εσωτερικά της αποχέτευσης, δέχεται και εξωτερικά από το πάτωμα του μπάνιου. Το σιφώνι του μπάνιου επιβάλλεται να είναι καθαρό γιατί μπορεί εκτός από το να βουλώσει, να γίνει εστία μικροβίων και να μυρίζει άσχημα. Επίσης τα γνωστά μυγάκια του μπάνιου αν δεν το ξέρατε γεννάνε και αναπαράγονται στο σιφώνι της τουαλέτας.

Σήμερα θα σας δείξουμε δύο διαφορετικούς τρόπους για να καθαρίσετε εύκολα το σιφόνι του μπάνιου

Αρχικά ανοίξτε τη βρύση ώστε να τρέξει αρκετό νερό και να καθαριστούν καλά οι σωλήνες. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ξίδι ή χυμό λεμονιού (ή και τα δύο) για να καθαρίσετε το σιφόνι πιο αποτελεσματικά.

Εξαφάνιση μυρωδιάς με ξίδι : Ξεκινήστε την καθαριότητα του σιφονιού ρίχνοντας 1 φλ. ξίδι μέσα στο σιφόνι. Αφήστε το ξίδι να δράσει χωρίς να ρίξετε καθόλου νερό όλο το βράδυ.


Εξαφάνιση μυρωδιάς με λεμόνι:  Αν η δυσοσμία δεν εξαφανιστεί με το ξίδι μπορείτε εναλλακτικά να δοκιμάσετε το λεμόνι. Ανακατέψτε σε ένα μπολ το χυμό από ένα λεμόνι και 1 φλ. ζεστό νερό. Ρίξτε το μείγμα σιγά-σιγά στο σιφόνι και αφήστε το να δράσει όλο το βράδυ.

Μόλις τελειώσετε με την καθαριότητα αδειάστε λίγο μαλακτικό ρούχων  για να μοσχοβολάει , ρίξτε λίγο νερό και είστε έτοιμοι.

Αν δείτε ότι η δυσοσμία επιμένει τότε ρωτηστε μας ετσι ωστε να σας καθοδηγήσουμε με τα ειδικα καθαριστικα μας προιόντα στο apolimantikiplus.gr.


 

Πίσω