2221403659 Γαζέπη 32, Χαλκίδα apolimantikiplus23099@gmail.com

Καθάρισε το σπίτι στο άψε σβήσε με καθαριστικά από την Απολυμαντική plus

Καθάρισε το σπίτι στο άψε σβήσε με καθαριστικά από την Απολυμαντική plus

Είσαι στη δουλειά και μιλάς με φίλους για να κανονίσετε να βγείτε. Τελικά καταλήγετε στο να μαζευτείτε σε σπίτι και μάλιστα στο δικό σου. Συμφωνείς αλλα συνειδητοποιείς ότι το σπίτι το έχεις αφήσει ανάστα ο Κύριος. Σε πιάνει πανικός; Όχι βέβαια γιατί θα σου πω αμέσως όλα τα καθαριστικα που θα χρησιμοποιήσεις για να καθαρίσεις στο σπίτι στο άψε σβήσε.

Εισαι ετοιμη ;;; Παμε !

Καθάρισε με ένα νωπό πανί όλες τις επιφάνειες

Πανάκι Μικροϊνας Γενικής Χρήσης Eco - Electrofot


Καθάρισε σκόνες και ψίχουλα από τα έπιπλα χρησιμοποιώντας ένα νωπό πανί. Σε περίπτωση που δεν τα έχεις ανακαλύψει, υπάρχουν πανάκια από μικροΐνες που καθαρίζουν όλες τις επιφάνειες σε χρόνο ρεκόρ. Τέτοια να χρησιμοποιείς. Α και αν το πάτωμα θέλει λίγο χρησιμοποίησε ένα παλιό πανί, τύλιξε το γύρω από την σκούπα του χεριού και πάρε τις πολλές σκόνες.

Πάμε στα δύσκολα : κουζίνα  

 


Αν έχεις μαγειρέψει απο το πρωί και δεν έχεις καλοκαθαρίσει την κουζίνα μην πανικοβάλεσαι γιατι σου εχω τον σύυπερ λιποκαθαριστή που θα κανει την κουζίνα σου να λαμπει στο πι και φι.: Πανισχυρός υπερσυμπυκνωμένος λιποδιαλύτης που γαλακτωματοποιεί και διαλύει φυτικά και ζωικά λίπη. Παράγει πλούσιο αφρό σε αφροπαράγωγο και χρησιμοποιείται με ψεκασμό για να καθαρίσει όλες τις ανοξείδωτες επιφάνειες χωρίς να δημιουργεί φθορές στον εξοπλισμό. Κατάλληλο για τον καθαρισμό νωπού λίπους απο επιφάνειες όπως δάπεδα, τοίχους, απορροφητήρες, μηχανήματα κουζίνας κ.α.

SUPERCLEAN

 

 Kάνε ενα φρεσκάρισμα στο πάτωμα τσακ μπαμ 


Αν το πατωμα δεν εχει ψίχουλα και  δεν χρειαζεται σκουπισμα περνα κατευθείαν στον σφουγγάρισμα με τα καθαριστικά πατώματος της NICOCHEM που θα τα βρεις στην Απολυμαντικη plus.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

Υγρό γενικού καθαρισμού με ουδέτερο ph για όλες τις πλενόμενες επιφάνειες όπως και για καθημερινή χρήση. Δεν αφήνει υπολείμματα και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Κατάλληλο για χρήση σε δάπεδα, τοίχους, πάγκους, μάρμαρα και γρανίτες. Δεν θαμπώνει παρκετίνες και βερνίκια και δεν επηρεάζει την γυαλάδα στα μάρμαρα και τους γρανίτες. Με ευχάριστο άρωμα λεβάντας που διαρκεί.

Πάμε στο μπάνιο


Καθρέφτες

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Κορυφαίας ποιότητας καθαριστικό σε μορφή αφρού για όλες τις γυάλινες επιφάνειες, τζάμια, καθρέπτες,κρύσταλλα αλλά και για σμάλτο, laminate, καθώς και ανοξείδωτες επιφάνειές.

Δίνει λάμψη. Εμπλουτισμένο με αντιστατικούς παράγοντες για να κρατά τη βρωμιά και τη σκόνη μακριά περισσότερο καιρό! Διατηρεί τα τζάμια καθαρά 2 φορές περισσότερο από τα κοινά καθαριστικά!

Ιδανικό για :


τζάμια και όλες τις γυάλινες επιφάνειες σε οικιακούς & επαγγελματικούς χώρους
τζάμια αυτοκινήτων
laminate
σμάλτο
ανοξείδωτο χάλυβα. Διαθέσιμο σε 650ml 

Επιφάνειες 

Μπορεί να είναι εικόνα προϊόν για τα μαλλιά, φάρμακο και κείμενο


Αλατα  μπάνιου


Ελαφρώς όξινο καθαριστικό χώρων υγιεινής για καθημερινή ή περιοδική χρήση. Προστατεύει τις ευαίσθητες επιφάνειες από χρώμιο, νίκελ, χαλαζία και σμάλτο. Δημιουργεί ενα φίλμ το οποίο επιτρέπει στο νερό να γλιστράει έτσι ώστε να μην δημιουργούνται επικαθίσεις αλάτων. Δοσολογία ανά λίτρο νερού 10-100ml.

BATHROOM CLEANER

Πίσω