2221403659 Γαζέπη 32, Χαλκίδα apolimantikiplus23099@gmail.com

Πουρί και κιτρινίλα στην λεκάνη της τουαλέτας: Πως να τα καθαρίσεις - Τι αγοράζουν οι πελάτες μας

Πουρί και κιτρινίλα στην λεκάνη της τουαλέτας: Πως να τα καθαρίσεις  - Τι  αγοράζουν οι πελάτες μας

H καθαρή τουαλέτα είναι βασική ανάγκη, αλλά ο καθαρισμός της είναι μια από πιο δυσάρεστες δουλειές του σπιτιού . Με τη σωστή διαδικασία και μερικές συμβουλές, μπορείτε να καθαρίσετε και να απολυμάνετε την τουαλέτα σας σε ελάχιστο χρόνο.

 

Τα άλατα συσσωρεύονται με την πάροδο του χρόνου και στην τουαλέτα. Τη μεγαλύτερη δυσκολία παρουσιάζει το πουρί, που σχηματίζεται από τα άλατα και τα ούρα. Το πουρί σχηματίζεται κυρίως γύρω από τα άκρα της τουαλέτας και στην καμπύλη της επιφάνειας της τουαλέτας. Άλλα σωματίδια ρύπων και βακτήρια μπορούν εύκολα να συσσωρευθούν στην τραχιά επιφάνεια των αλάτων, προκαλώντας καφέ-κίτρινες κηλίδες.  Εάν χρησιμοποιείτε τακτικά το πιγκάλ, ιδανικά κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την τουαλέτα, συνήθως δεν σχηματίζεται το επίμονο πουρί. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αν το νερό σας είναι σκληρό.

 Καθαριστικά που καταπολεμούν τα άλατα και το πουρί;


Εάν σχηματίζονται εναποθέσεις παρά τον τακτικό καθαρισμό με τη βούρτσα, πρέπει να τα αφαιρέσετε με το κατάλληλο καθαριστικό. Τα άλατα και το πουρί αποτελούν μόλυνση με μέταλλα και αντιμετωπίζονται με όξινα απορρυπαντικά (με pH <7). Τα εμπορικά διαθέσιμα καθαριστικά τουαλέτας έχουν ιδιαίτερα χαμηλό pH, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ιδιαίτερα όξινα. Πρώτα απλώστε το απορρυπαντικό και αφήστε το να δράσει σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Στη συνέχεια τρίψτε καλά με μια βούρτσα: η φυσική κίνηση των τριχών βοηθά στην απομάκρυνση των επίμονων εναποθέσεων. Τέλος, ξεπλύνετε αρκετές φορές μέχρι να αφαιρεθούν εντελώς το απορρυπαντικό και οι ρύποι.

 

Καθαριστικά που χρησιμοποιούν πελατες μας 

 

 

Καθαριστικό TOILET CLEANER

 

 

 

 

BATHROOM CLEANER – City Pack Shop

Πίσω